O nama

Aufpasser - Sigurni zajedno

O nama

Aufpasser

Zastupanje u osiguranju

Aufpasser je danas najveća agencija za zastupanje u Osiguranju s fokusom na poljoprivredno osiguranje u Republici Hrvatskoj.

Nudimo zastupanje u pružanju usluga Zdravstvenog, životnog te osiguranja odgovornosti, imovine, automobila i transporta.

Nudimo stručno savjetovanje menadžmenta s ciljem brzog i povoljnog transferiranja rizika sa poslovanja, te omogućujemo poduzećima planiranje svog djelovanja u budućnosti, uz financijsku zaštitu od šteta, nezgoda i ostalih opasnosti koje prijete samoj kvaliteti poslovanja.

Specijalizirani smo za osiguranje i razumijemo Vaše poslovanje, utvrđujemo sve moguće rizike i pronalazimo za Vas najbolju zaštitu u suradnji sa osigurateljnim partnerima. Kontinuirano ulažemo u edukaciju naših zaposlenika i praćenje trendova u osiguranju, zbog čega smo u svakom trenutku dva koraka ispred konkurencije.

950

PREPORUKA

780

KLIJENATA

70

MIL. KUNA PREMIJE

Kako pristupamo

Naši ciljevi

Predstavljamo poveznicu između klijenta i renomiranih društava za osiguranje s kojima radimo, na način da uvijek nastojimo ispuniti sljedeće ciljeve

Combine harvester working in the field.
01
Briga o klijentu
Preuzeti kompletnu brigu o svim osiguranjima koje klijent već ima sklopljene ili za kojima ima potrebu u budućnosti.
single-img-three
02
Stvarne potrebe
Identificirati stvarne potrebe klijenta i prema tome kreirati adekvatan osigurateljni program.
Combine harvester working in the field.
03
Bolja rješenja
Na temelju klijentovih postojećih ugovora o osiguranju, pronaći bolja rješenja na tržištu osiguranja i optimizirati trošak.
single-img-three
04
Pomoć i naknada
Pružiti stručnu i tehničku pomoć u slučaju nastanka štetnog događaja i omogućiti pravovremenu naknadu štete.